.

SOMMERUDFLUGT MED BUS TIL MØGELTØNDER, SCHACKENBORG SLOT, KAFFE PÅ SLOTSKROEN OG MIDDAG PÅ ØSTER HØJST KRO.


Som I har kunnet se i vores program for 2022/2023, så har der kun stået en forventet pris for vores sommerafslutning.


Nu har vi endelig fået arrangementet på plads. Vi har haft flere emner oppe at vende, og resultatet er blevet til et besøg i Møgeltønder, hvor vi bl.a. skal have en rundvisning på Schackenborg Slot.
Har du lyst til at deltage så tøv ikke med at tilmelde dig, da der er max. 60 personer, som kan komme med på rundvisningen, som vil ske i 2 hold. - Så først til mølle.-
Der gøres opmærksom på, at der er trapper på slottet, så hvis du er dårligt gående, skal du måske overveje om du ønsker at deltage i rundvisningen, som tager ca. 75 minutter og som i øvrigt er bindende.
Mens der er rundvisning, kan du, såfremt du er én af de personer, udover 60, som ikke har mulighed for at komme med ind på slottet, nyde Møgeltønders smukke gade med de gamle huse, et besøg i den smukke kirke (som er åben) eller en tur i slotsparken.
Programmet for sommerudflugten, onsdag, den 10. maj lyder:
Kl. 13.00 præcis:          Afgang fra Vojens Banegård med bus
Kl. ca. 14.00                 Ankomst til Møgeltønder
Kl. ca. 14.30                Serveres der kaffe/the og kage på Schackenborg Slotskro
Kl. 15.15 – 16.30         Rundvisning på slottet.
Kl. 17.00                      Afgang fra Møgeltønder
Kl. ca. 17.20                Ankomst Øster Højst Kro, hvor vi vil få serveret lidt lækkert mad.

                                    Drikkevarer er for egen regning.
Kl. 19.00                      Forventet ankomst til Vojens


Prisen er kun 300,00 kr. incl. bus, kaffe, slottet og 2 retters mad.


Tilmeldingen skal ske til Helga Franker Christensen på tlf. 30328167 ( send gerne en sms ) eller på mail til franker6500@gmail.com
Det er vigtigt, at du ved tilmeldingen oplyser om du ønsker, at deltage i rundvisningen eller ønsker at gå på egen hånd, da der max. kan deltage 60 personer i den guidede rundvisning.
Mht. bestilling af bussen, kaffe, rundvisning og spisning vil sidste frist for tilmelding til turen, som er bindende, være mandag, den 1. maj

Det er vigtigt ved tilmelding at oplyse om du skal med bus, med på rundvisning, kører selv eller ønsker at gå rundt på egen hånd.