Årsberetning

Årsberetning for 2021/2022

Vi var ved sæsonstart i 2021 i alt 174 medlemmer. Vi er pr. 1. april   164 medlemmer. Nogle har meldt sig ud/ eller ikke betalt kontingent og vi har fået 12 nye medlemmer.

Heldigvis kunne vi i år starte op, nogenlunde fri for coronaen, så i starten af september måned kunne vi afholde den generalforsamling, der skulle have været holdt i april 2021. Igen i år med tilmelding, så vi havde lidt overblik over hvor mange der kom. Også i år spillede vi lotto med mange fine gevinster og aftenen forløb til alles tilfredshed. Der var 58 tilmeldte. På grund af coronafaren blev lottokortene udleveret ved ankomsten, så man ikke senere skulle stå i kø for at købe kort. Det var faktisk en rigtig god ide som vi fremover vil anvende.

To dage i september var vi på besøg ved Nielsens Bageri i Vojens. Det var nogle spændende aftener, hvor vi fik indblik i ejernes liv med forretning både i Padborg og i Vojens. I løbet af aftenen blev vi trakteret med kaffe og rugbrødslagkage og vi gik alle hjem med en pose med friskbagte brød…. Der var 100 medlemmer med fordelt på de to aftener.

I oktober gik turen så til Friis og Schmidt i Vojens til to hyggelige aften er med modeopvisning af efterårets nye mode. Vi medbragte selv de fire modeller, og det klarede de rigtig godt. Tak fordi I så modigt melde Jer som modeller. Vi blev budt velkommen til en forretning, hvor der var dækket op til os alle ved borde og i løbet af aftenen blev vi budt på en lækker tapas-tallerken med hvid- eller rødvin til. Så blev der givet fri leg til at prøve og købe ting og sager, og der blev givet 10% i rabat på køb disse aftener.  Det blev nogle gode og hyggelige aftener.

Der var 43 første aften og 42 anden aften. Desværre flere frameldinger på grund af sygdom.

Efterfølgende var der desværre den ene aften en person, der blev testet positiv for corona, så alle deltagerne fik mail eller sms om at lade sig teste. Øv igen, den corona…..

Vores julefrokost på Skrydstrup Forsamlingsgård gik rigtig godt. Der var  dog kun 55  tilmeldte.

På grund af coronaen måtte vi ved indgangen tjekke coronapas. Det gik fint, alle kunne fremvise gyldigt coronapas. Der var dækket hyggeligt op og vi glædede os til lækker mad. Vi skulle synge ”Der er noget i luften” fra Højskolesangbogen, men, den var bare ikke med i bogen, så man måtte finde mobilen frem og synge efter den. Desværre var de fleste vist inde på versionen som Kim Larsen havde lavet… det gav lidt sjov.

Underholdningen stod Gitte Brohus for. Hun er komiker, og den fik ikke for lidt, hun var vældig sjov og fik også nogle piger til at synge og danse med, det var vældig sjovt. Pludselig bankede det på døren, og ind kom julemanden med en sæk gaver. Alle havde fået udleveret et nummer ved indgangen, og så blev der ellers delt gaver ud. Da sækken var tømt fik vi ris al mande, og så kom julemanden sørme ind igen. Denne gang med en ny sæk, atter fyldt med gaver.

ALLE gik hjem med en lille julegave, så vi har igen haft travlt i bestyrelsen med at pakke ind.

Desværre blev enden på  julefrokosten at vi dagen efter fik en telefonopringning om, at der igen var en der var testet positiv og i de følgende dage var der flere – 6 i alt, der var testet positiv. Vi måtte ringe til  Gitte Brohus og Forsamlingsgården, og han blev rigtig ked af det, for han stod lige med et selskab samme aften, øv.

Desværre blev smittetallene ved med at stige og rigtig mange arrangementer rundt om blev aflyst, så vi besluttede i bestyrelsen at aflyse de næste tre arrangementer, nemlig Hans Chr Schmidt, ”Toner af guld” og Lindy Aldahl.

Vi aflyste, både fordi der var ret få tilmeldte og også fordi vi kunne mærke, at folk var lidt nervøse for at komme ud i forsamlinger. Der var også en hel del frameldinger, på grund af corona. Desuden er det nogle meget dyre arrangementer, der kræver fuldt hus. Øv, men det var bare sådan det måtte være. Vi sendte mail ud til alle om aflysningerne, det blev skrevet på vores hjemmeside og på fb.

Som ventet var der selvfølgelig nogle, der ikke kunne forstå at vi aflyste, men det var en enig bestyrelses valg.

Nogle af de aflyste arrangementer prøver vi at få med næste sæson.

Da Mette Frederiksen kort tid efter ophævede alle restriktioner, blev vi enige om at prøve at få et arrangement lagt i marts måned.

Der blev sendt mail til alle medlemmer om det, og det blev en utrolig dejlig aften med den dygtige sangerinde Mette Ingwersen fra Broager. Desværre var tilmeldingen meget lille, selv om vi har  lagt det ud på alle medier, d.v.s. på fb, på hjemmesiden, på forumvojens og på haderslevpalletten. (kultunaut).

Måske stadig på grund af coronaangsten blev vi kun 42 den aften.

Vi havde bestemt, at på grund af de tre aflysninger, så ville vi gøre lidt ekstra for at vi kunne få en rigtig god aften, så ved ankomsten blev man budt et glas vin eller en sodavand/øl og sikke en aften….. Mette er utrolig dygtig og hun og hendes hjælper (far Henrik) skabte en hyggelig atmosfære, hvor man også kunne synge med på kendte melodier. Øv, for Jer der ikke var med, der gik I glip af en skøn aften.

Så kommer lige det sædvanlige:    …….. HUSK at

 Evt. framelding skal være til den person der står på programmet for det aktuelle arrangement, da det jo er hende, der har listerne. Framelding efter tilmeldingsfristen koster arrangementprisen…og det kan vi ikke lave om på. Arrangementet , lokaler og mad er bestilt og skal jo betales uanset om man kommer eller ej.

Vi har jo endnu et arrangement tilbage i denne sæson, nemlig vores sommerafslutning til La Petitie Provence ved Kolding med afslutning med middag på Seggelund Cafeteria. Det glæder vi os til.

Der er arrangeret buskorsel, fra banegårdspladsen, og som I nok kan forstå er det meget dyrt med bus og det er vigtigt, at I ved tilmelding giver besked om I vil køre med bus eller kører selv. Det er Helga der står for tilmeldingen til både buskørsel og spisningen bagefter.

Nu starter så næste sæson, og vi har da allerede noget i tankerne. Vi udsender som vi plejer nyt program i løbet af august måned.

Jeg vil gerne sige tak til bestyrelsen for godt samarbejde, og tak til jer alle fordi i bakker så godt op omkring klubbens arrangementer. Osse tak til de af Jer, der er så flinke at hjælpe til når vi mødes.

Den 21. april 2022/Aase Raahauge Larsen, formand

Del siden